top of page

Interactieve tafel

De Interactieve tafel biedt een uitdagende, touch- en bewegingsgebaseerde entertainment oplossing.

Hoe werkt de interactieve tafel?

De speciale interactive surface technologie transformeert een gewone bar in een touch- en beweging georiënteerd display. Boven de bar wordt één of meerdere projectoren inclusief IR-camera’s geplaatst. Dankzij de door ons op maat gemaakte software wordt de projectie perfect op de bar uitgelijnd, welke vorm deze ook heeft. Er kunnen koppelingen gemaakt worden naar Social Media zoals Facebook en Twitter, foto’s kunnen met elkaar uitgewisseld worden via Bluetooth, noem maar op!

Deze interactieve tafel/ bar brengt uw showroom of beursstand tot leven. Zo kunnen uw producten op de tafel geplaatst worden. Zodra een voorbijganger het product oppakt vindt de interactie plaats in de vorm van bijvoorbeeld een informatieve video.

De prijs van interactieve tafel en bar hang af van de grootte van uw projectie en het type content. De interactieve tafel is beschikbaar voor koop en huur.

Interactieve tafel

Wat doet het?

De Interactieve Bar van Vision2Watch brengt de normaal gesproken statische bar tot leven door aan alle bezoekers informatie en entertainment te leveren. Het is namelijk een oplossing dat reageert op beweging. Dit kan het glas zijn dat u op de bar zet, of uw vingers die de bar aanraken waardoor een spel gestart wordt. De interactieve bar maakt van elke bar, restaurant, nachtclub of disco een interactief spektakel. Drankjes bestellen is nog nooit zo leuk geweest!

Naast het interactief maken van de bar, is het tevens mogelijk Interactieve Projectie op de tafels toe te passen. Bekijk de menukaart, plaats bestellingen en bekijk informatie over het restaurant en de omgeving rechtstreeks op de tafel. Of laat uw kinderen een film kijken tijdens het wachten. Alles is mogelijk!

Wat kan de interactieve tafel voor u betekenen?

  • Het biedt uw klanten interactieve entertainment en informatie

  • Het biedt u een innovatief platform

  • Is eenvoudig te bedienen

  • Genereer extra inkomsten door advertenties

  • Het biedt u de mogelijkheid om uw boodschap op een unieke manier uit te dragen

  • Op maat gemaakte content

  • Kan perfect op de bar/tafel uitgelijnd worden, welke vorm deze ook heeft

Interactieve tafel

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page