top of page

LED Displays

Uw boodschap voor een breder publiek

Wat zijn LED Displays?

Outdoor video schermen ziet u steeds meer terug in het straatbeeld. Van de wat kleinere LED schermen met functionele informatie tot de mega LED video schermen op bijvoorbeeld pleinen en tegen grote gebouwen. De LED video schermen van Vision2Watch zijn van pure visuele magie. De door ons gebruikte LED’s worden zo geselecteerd dat deze voldoen aan de strengste eisen. Op de schermen kan met krachtige, stabiele digital signage software een variatie aan informatie worden getoond: van advertenties tot en met realtime weersinformatie of beelden live vanuit een camera.

LED scherm

Flexibel LED

Als er een kromming van de LED videowall nodig is, dan zijn de flexibele LED displays de oplossing. De robuuste maar zeer flexibele modules kunnen moeiteloos én naadloos allerlei buigingen aan. De modules zijn daarbij zeer licht van gewicht en zijn van een minimale dikte. Dé uitkomst voor uitdagende designs!

Glas LED

Heeft u een pand met een grote glazen pui? Dan wordt het zeer lastig om daar vanwege het gewicht een LED-scherm te monteren. Bovendien houdt een standaard LED scherm ook nog eens veel licht tegen.

 

De glas LED displays bieden dan de uitkomst. Deze lichtgewicht displays hebben een transparantiewaarde van meer dan 80%, waardoor u nog steeds naar buiten kunt kijken. Door de hoge lichtintensiteit van deze schermen is het beeld zelfs in volle zonlicht nog steeds perfect leesbaar.

LED scherm

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page