top of page

Panoramische projectie

Creëer een verbazingwekkende 360 graden projectie!

3D Video mapping

3D video mapping is heel veelzijdig, vooral als het wordt ingezet als een 360° projectie. Toeschouwers zijn omringd door een scherm waarop de beelden worden weergegeven waardoor een intense, 3-dimensionale ervaring ontstaat. De kijker wordt compleet de omgeving ingezogen waardoor ze volledig gericht zijn op de beelden en de boodschap die wordt overgebracht.

 

Een 360° projectie kan in vele vormen worden toegepast. Buiten of binnen, op grote schaal voor een groot publiek of op kleine schaal voor meer gerichte of individuele communicatie.
Natuurlijk hoeft het niet altijd een 360° projectie te zijn: ook een 3D mapping op 2 of 3 wanden geeft al een spectaculair effect.

Panoramische projectie

De ideale oplossing

Vision2Watch is gespecialiseerd in het leveren van de complete oplossing: hardware, software en content creatie. Door het toepassen van gespecialiseerde warping- en edgeblending software kunnen wij meerdere projectoren aan 1 systeem koppelen, waardoor er één geheel ontstaat.

Een 360° projectie is een ideale oplossing voor de volgende toepassingen:

  • Musea: toon een overzicht van de collectie op een bijzondere manier

  • Recreatie: ontspan in een natuurrijke omgeving, terwijl u binnen zit

  • Beurzen

U kunt natuurlijk de 360° projectie in uw eigen pand laten installeren, echter speciaal voor evenementen zijn er speciale Dome tenten waarbij op de gehele binnenzijde van de tent geprojecteerd kan worden.

Techniek

Panoramische projectie kan op grote en kleine schaal. Ook zijn verschillende vormen geen probleem voor Vision2Watch. Zo is van rechthoek tot 360 graden projectie alles mogelijk.

Samen met de klant wordt gekeken welke oplossing het beste past bij de doeleinden van de klant. De panoramische projectie wordt geïnstalleerd op locatie en de door Vision2Watch op maat gemaakte content wordt weergegeven op de gewenste locaties.

Panoramische projectie

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page