• timothyv2w

[NL] Holografie - Wat is een 3D hologram projectie?

Steeds vaker wordt aandacht gegeven aan hologrammen op beurzen. De 3D hologram wordt steeds meer op events gebruikt. Vision2Watch maakt op verschillende manieren gebruik van een hologram. De voorbeelden van hologram voor huur en koop zijn hieronder verder uitgelegd inclusief een uitleg van de prijs en kosten.


Wat is een 3D hologram?

Holografie is een techniek om een 3D effect te geven aan een afbeelding, object of persoon. Deze 3D projectie lijkt dankzij lichtinval tastbaar als ruimtelijk object. Voorbeelden van 3D hologram projectie zijn hieronder terug te vinden.


Holobox

De Holobox van Vision2Watch biedt een unieke ervaring die tevens erg compact is. Binnen de Holobox is gebruik gemaakt van de pepper's ghost techniek. Pepper's ghost is een truc om de illusie van een geestverschijning (of hologram) te creëren. Op bijvoorbeeld een beurs kan een product in de Holobox geplaatst worden. Vervolgens maken wij een 3D holografische projectie rondom uw product.


Prijs is variërend op basis van verschillende onderdelen, zoals de grootte, hoeveelheid, details in content en huur / verkoop. Meer informatie over koop en huur Holobox.


Holografische projectie

Bij een holografische projectie worden personen, producten of overige objecten op ware grootte op een speciaal transparant scherm geprojecteerd. Zo ontstaat een 3D hologram met gebruik van onze software. Door het gebruik van speciale technieken lijkt het alsof het object of de persoon zweeft.


De hologram is beschikbaar in verschillende maten. De prijs van een 3D hologram is ook bij de holografische projectie afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie over kosten van een hologram maken zijn beschikbaar op aanvraag via het contactformulier onderin.


3D Hologram

De holografische molens van Vision2Watch zijn een compacte oplossing om een 3D hologram te creëren. Doordat meerdere molens met elkaar gekoppeld kunnen worden kan het op kleine en grote schaal uitgevoerd worden. De 3D Hologram projector is geschikt voor clubs, restaurants, hotels, winkelcentra, sportscholen, vliegvelden en nog veel meer!


Hieronder is een voorbeeld te zien met een enkele holografische molen. Om groter beeld te creëren kunnen verschillende molens gekoppeld worden tot een grotere holografische display.


CONTACT

Locatie Vision2Watch
Telefoonnummer Vision2Watch
KVK nummer Vision2Watch

Nijverheidstraat 1, 3e Verdieping
2288 BB RIJSWIJK

+31 (0)70-744 4202

+31 06-50409553

info@vision2watch.nl

KVK 27130482

VAT 0095.50.458.B01

orange email icon.png
blauwe envelop.png
TeamViewer-Download.png

NEEM CONTACT OP

Mogen wij je bellen voor een afspraak? Vul hier je gegevens in!

Bedankt voor uw interesse!