top of page

Touchscreens

Van interactieve tafels tot lcd schermen

Hoe werken de touchscreens?

Als een ervaren specialist op het gebied van interactieve systemen kan Vision2Watch een breed scala aan touchscreens en services aanbieden. We zijn namelijk niet zomaar een leverancier van touchscreens; wij zijn uw partner als het gaat om een totaaloplossing. Wij zorgen voor de optimale oplossing voor uw applicatie gebaseerd op innovatieve touch technologiëen.

Deze oplossingen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kan geleverd worden met een Windows 7 computer systeem. Bewegingen met de vinger, pen/stylus worden gedetecteerd, waardoor u deze verschillende multi-touch functionaliteiten kunt toepassen, zoals schrijven, tekenen, notities maken, highlighten en meer.

Touchscreen
Touchscreen

Wat doet het?

Een voorbeeld is de interactieve touch tafel: een interactieve tafel met een touch LCD-scherm en geluid. Met de interactieve tafel kunt u uw campagne, brochure of ander medium interactief aan het publiek beschikbaar maken. Dankzij de hoge kwaliteit en de verschillende touch opties is de interactieve tafel de perfecte manier om uw advertentie te tonen. De interactieve tafel is onder andere mogelijk met: Html5, Microsoft Powerpoint en Adobe Flash.

Interactieve raam oplossingen zijn eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik. Een transparante touch folie wordt aan de binnenzijde van uw raam of etalage gemonteerd, waarbij de beelden buitenaf zichtbaar zijn. Zonder enige “gefixeerde”externe onderdelen kunt u er zeker van zijn het interactieve raam 24/7 functioneert.

Touchscreens voor u?

  • Het biedt uw klanten interactieve entertainment en informatie

  • Het biedt u een innovatief platform

  • Is eenvoudig te bedienen

  • Genereer extra inkomsten door advertenties

  • Het biedt u de mogelijkheid om uw boodschap op een unieke manier uit te dragen

  • Op maat gemaakte content

  • Kan perfect op de bar/tafel uitgelijnd worden, welke vorm deze ook heeft

Touchscreen

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page