top of page

Video muur

Geef uw beelden een plaats met de visuele video muur

Wat is een videomuur?

Video muren zijn er in allerlei vormen en maten en kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden: entertainment (beleving), informatievoorziening, adverteren, branding of zelfs als presentatiemiddel in uw vergaderruimte. De grootte van de schermen, de dikte van de rand, het aantal schermen, de manier van aansturing: allemaal factoren die de effectiviteit van een video muur bepalen. Vision2Watch  bepaalt graag samen met u de juiste oplossing.

 

Op basis van uw wensen en budget kunnen wij kiezen voor een bepaalde configuratie met de bijbehorende voordelen.


In combinatie met het door ons ontwikkeld software narrowcasting software kunt u op afstand op de video muur de meest prachtige presentaties tonen, inclusief automatische content overzichten, zoals nieuws, weer en verkeer. Deze content kunt u tevens (op afstand) voorzien van een schema/planning.

Video muur

Videomuur mogelijkheden

Een videomuur kan op vele manieren worden opgebouwd. Met Vision2Watch zijn de opties vrijwel onbeperkt. Hiernaast is een gedeelte van de mogelijke configuraties van onze videomuur terug te vinden. 

Belangrijk is om rekening te houden met de bezel van de LED schermen. De bezel van een LED scherm is de rand die om het scherm zit. Hoe breder de bezel, des te dikker de naad tussen de schermen indien deze tegen elkaar gemonteerd worden (bezel to bezel). Er zijn videowall schermen op de markt met een bezel van centimeters maar ook schermen met een bezel van maar enkele millimeters (ultra narrow bezel). Afhankelijk van uw wens en de toepassing kan het ene scherm beter geschikt zijn dan het andere.

De videomuur montage

Het monteren van een video muur vereist naast goede materialen de nodige kennis en ervaring. De individuele schermen moeten perfect aangesloten gemonteerd worden zodat een mooi totaalbeeld ontstaat. Tevens is het wenselijk dat het muurframe het toe laat dat een scherm naar voren wordt gehaald wanneer dit nodig mocht zijn, voor bijvoorbeeld servicewerkzaamheden. Onze experts zijn alleen vakmensen die uw video muur snel maar professioneel kunnen monteren en werkend opleveren.

Video muur
Video muur
Video muur
Video muur

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page