Hologram projectie

Maak indruk met een holografische projectie

Holografische projectie, wat is dat?

Vaak wordt on de vraag gesteld. Wat is een holografische projectie en hoe werkt dat? Bij een holografische projectie worden personen, producten of overige objecten op ware grootte op een speciaal transparant scherm geprojecteerd met gebruik van onze software. Door het gebruik van speciale technieken lijkt het alsof het object of de persoon zweeft. Dit creëert een speciaal hologram effect, waardoor de projectie extra opvalt. Door de hoge resolutie wordt uw product of boodschap extra benadrukt. Deze oplossing is uitermate geschikt voor Retail, architecten en beurzen. Holografische projectie is te koop en te huur. De prijs van een holografische projectie is variabel en is verschillend per project.

Wat zijn de voordelen van een holografische projectie?

  • Het biedt 24 uur per dag een mogelijkheid om met potentiële klanten te communiceren

  • Het is eenvoudig te installeren en behoeft weinig onderhoud

  • Flexibel in content, afmetingen en effecten

  • Ook beschikbaar met touch screen

  • Leverbaar in verschillende afmetingen

  • Stabiele software en hardware

  • Voor aanschaf en huur. Bij aankoop kan de hologram meerdere malen ingezet worden zonder extra kosten.

  • Leverbaar met zowel standaard als op maat gemaakte software

Wat zijn de mogelijkheden van een hologram?

Een holografische display is ook leverbaar als touch screen, waardoor bijvoorbeeld een interactieve 360 graden tour van het product mogelijk is. Touch screens zijn leverbaar in afmetingen van 35 tot en met 134 inch. Grotere afmetingen zijn leverbaar op aanvraag. De prijs van de holografische projectie varieert daarbij op basis van de verschillende mogelijkheden. Een holografisch display is te koop en te huur.

PEPPER'S GHOST

Een Pepper’s Ghost is een illusietechniek waarbij de illusie wordt gewekt dat iets semitransparant is. Ook kan men het object laten verschijnen en verdwijnen. Het effect wordt al meer dan honderdvijftig jaar toegepast in het theater, maar komt ook veelvuldig voor in speelfilms en attracties. Bekende voorbeelden van Pepper’s Ghost zijn het Spookslot in de Efteling waar vier geesten en een zwevende viool te zien zijn en de balzaalscène die te vinden is in de attracties Haunted Mansion en Phantom Manor in de Disney-parken. In een 27 meter lange scène zijn hier verschillende Pepper’s Ghosts tegelijk te zien.
 

Zo heeft ook in de muziekindustrie de Pepper’s Ghost zijn intrede gedaan: wat dacht u van de concerten waarbij al lang overleden zangers als Elvis Presley en Tupac ineens weer op het podium “getoverd” werden?

Het effect wordt bereikt door middel van een speciale transparante folie die tussen de kijker en de scène geplaatst wordt. Op een voor het publiek onzichtbare plek (vaak onder de vloer) wordt één of meerdere projectoren geplaatst. Een deel van het licht van de projector wordt door de folie opgevangen, waardoor de illusie ontstaat dat er daadwerkelijk iemand staat.
U kunt dit effect ook in uw auto nabootsen: wanneer u een stukje papier op het dashboard legt ziet u de reflectie in de voorruit.

CONTACT

Locatie Vision2Watch
Telefoonnummer Vision2Watch
orange email icon.png
KVK nummer Vision2Watch
KVK nummer Vision2Watch

Nijverheidstraat 1, 3e Verdieping
2288 BB RIJSWIJK

+31 (0)70-744 4202

+31 06-50409553

info@vision2watch.nl

KVK 27130482

VAT 0095.50.458.B01

TeamViewer-Download.png

NEEM CONTACT OP

Mogen wij je bellen voor een afspraak? Vul hier je gegevens in!

Bedankt voor uw interesse!