Logo animatie

Breng uw logo tot leven!

Uw logo extra laten opvallen?

Pas dan de Video Logo oplossing van Vision2Watch toe en zie wat het kan doen voor u en uw bedrijf. U gelooft simpelweg uw ogen niet! Of het nu om een logo op een kantoormuur, conferentie achtergrond, beursgebouw of waar dan ook gaat, wij zorgen er voor dat uw statische logo omgetoverd wordt in een oogverblindend display van licht, beweging en kleur.

Hoe werkt een geanimeerd logo?

Uw logo wordt in 3D letters of motief uitgesneden. Via onze de door Vision2Watch ontwikkelde software maken we een op maat gemaakt special effect dat precies op uw logo geprojecteerd kan worden. Deze slimme, opvallende Video Logo oplossing zorgt er voor dat uw bedrijfsnaam door bezoekers herinnerd wordt.

Het video logo krijgt nog een extra dimensie wanneer niet alleen op het logo zelf maar ook rond het logo geprojecteerd wordt. Wat dacht u van vlammen die uit uw logo komen, of sneeuw dat bovenop het logo valt? Zo kunt u bijvoorbeeld de projectie op de seizoenen aanpassen.

Ook is het mogelijk om 3D animaties op een wand te projecteren. Dit is ideaal wanneer u een speciaal boegbeeld of figuur in uw bedrijfsuitingen toepast. Bezoekers kunnen zich meteen relateren aan deze persoon.

Logo animatie

  • Brengt uw logo tot leven

  • Heeft een hoge attentiewaarde

  • Spectaculair en vernieuwend

  • Eenvoudig te installeren

  • Content op maat gemaakt en eenvoudig aan te passen

  • Weinig onderhoud nodig

CONTACT

Locatie Vision2Watch
Telefoonnummer Vision2Watch
KVK nummer Vision2Watch

Nijverheidstraat 1, 3e Verdieping
2288 BB RIJSWIJK

+31 (0)70-744 4202

+31 06-50409553

info@vision2watch.nl

KVK 27130482

VAT 0095.50.458.B01

orange email icon.png
blauwe envelop.png
TeamViewer-Download.png

NEEM CONTACT OP

Mogen wij je bellen voor een afspraak? Vul hier je gegevens in!

Bedankt voor uw interesse!