top of page
Oranje-vlak-2.png

Interactieve vloer - Defensie bij Dreamhack

Dreamhack is een van de grootste gaming-evenementen in Nederland. Volgens het Guinness Book of Records is Dreamhack zelfs 's werelds grootste Lan-feest. De Defensie heeft aan Vision2Watch gevraagd om een interactieve vloer te plaatsen op dit evenement in Ahoy Rotterdam.


De interactieve vloer van Vision2Watch had als doel om zo veel mogelijk de aandacht te trekken van voorbijgangers. Dankzij de geïnstalleerde bewegingssensors werd de vloer animatie interactief zodra voorbijgangers er overheen liepen. Dit werd mogelijk gemaakt door onze zelfgemaakte software in samenwerking met onze projectoren. Dit heeft ervoor gezorgd dat voorbijgangers langer op de stand blijven om een ​​kijkje te nemen en / of de vloer uit te proberen.


Interactieve vloer projectie voor Defensie Nederland

De Defensie was erg tevreden met het resultaat van de vloer. Zo werd aangegeven dat ieder uur talloos aantal keer de vloer getest werd en de aandacht trok. Daarbij bleven veel voorbijgangers stil staan om te kijken hoe het allemaal werkte. Kortom, een groot succes.Comentarios


bottom of page