top of page

Holografische weergave in
levensgroot formaat

HEREWEHOLO

Hoe ik in deze box terecht kom? Dat zal ik je vertellen. Dit is een holografische presentatie in de nieuwe HEREweHOLO box. HEREweHOLO biedt een unieke ervaring op het gebied van holografische belevingen. Hologrammen worden levensgroot vertoont zoals je ze nog nooit gezien hebt! De hologrammen zijn overdag ongekend helder zowel live als offline.

 

De HEREweHOLO box is voorzien van een buiten-gewoon helder beeld in combinatie met een sensationeel gestuurd geluid. Met slechts een stroom- aansluiting bent u overal present!

HEREweHOLO

Out of the Box

HEREweHOLO is dé manier om aandacht te trekken. Verras het publiek op een manier waardoor alle ogen direct op jou gericht zijn!

Via een holografische weergave in levensgroot formaat maak jij a la minute contact op iedere gewenste locatie.  Zelfs als deze mijlenver van elkaar verwijderd zijn! HEREweHOLO biedt een innovatieve holografische beleving waarbij je met een live verbinding of vooraf opgenomen beelden een verhaal kunt vertellen. De HEREweHOLO box is daarnaast ook inzetbaar als een interactief touchscreen. De box is dus multifunctioneel inzetbaar.

Wereldwijd interacteren

Hoe zou jij het vinden als je levensecht als hologram wordt weergegeven en realtime in gesprek kan gaan waar en wanneer je maar wilt? Dat zou gaaf zijn toch? Hiermee kan je pas echt een indruk achterlaten! HEREweHOLO zorgt ervoor dat jij vanaf één locatie in verbinding staat met de rest van de wereld! Jouw verschijning wordt door een 4K holografische weergave geprojecteerd. Dit beeld is niet van echt te onderscheiden.

 

De HEREweHOLO box biedt jou de mogelijkheid om live in verbinding te staan met klanten en jouw gastheerschap naar een hoger niveau te tillen. Verras door een baanbrekende toepassing van marketing en mixed reality en zorg dat mensen jou herinneren.

 

Met HEREweHOLO zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij zijn te zien bij
WE WANT MORE op SBS 6

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

Wil jij op meerder plaatsen tegelijk zijn? Dan is HEREweHOLO echt iets voor jou!

bottom of page