top of page

Interactieve etalage

Zet uw etalage om tot een interactieve speelruimte!

Hoe werkt de interactieve etalage?

Aan de binnenzijde van het raam wordt een lichtgewicht transparante Touch Folie rechtstreeks op de ruit gemonteerd. Hierdoor is het systeem niet gevoelig voor eventuele beschadigingen die derden aan de ruit toebrengen. Achter de folie wordt een projector, LCD of LED display gemonteerd. Deze apparatuur is gekoppeld aan een computer waar de gewenste applicatie software en content op geïnstalleerd is.

 

Op de straat kunnen passanten informatie opzoeken van uw bedrijf, product of door een catalogus bladeren. Het is tevens mogelijk deze oplossing te combineren met onze through-glass speakers, waardoor de visuals op de etalage gecombineerd kunnen gaan met geluid op straat.

 

Desgewenst kunnen we dit systeem ook koppelen aan ons motion-detectie systeem: wanneer iemand voor de etalage loopt, dan zal er automatisch een video gestart worden.

Interactieve etalage
Interactieve etalage

Wat doet het?

U heeft een etalage en bent op zoek naar nieuwe manieren om de aandacht van de consumenten te trekken en klanten te boeien en te binden?
Dan is de interactieve etalage van Vision2Watch is een beleving op zich. Wij transformeren uw etalage in een interactief medium dat mensen met de hand kunnen bedienen.

 

Denkt u eens aan de vele mogelijkheden die dit biedt: u heeft een medium dat 24 uur per dag met uw klanten communiceert! Trek de aandacht, lever informatie en verkoop uw product. Uw merkbeleving wordt gegarandeerd uniek! En beter nog: u loopt voor op uw conservatievere concurrenten.

Interactieve etalage voor u?

  • Het trekt de aandacht van potentiële klanten, 24 uur per dag

  • Het maakt reclame voor uw bedrijf

  • Het kan inkomsten genereren door advertentieverkoop

  • Het communiceert uw boodschap op een unieke manier

  • Het is opwindend & fun

  • Het genereert een “call to action” met een bewezen toename van traffic en sales

Interactieve etalage
Interactieve etalage

Hoe werkt een touch folie?

De Touch Folie van Vision2Watch maakt gebruik van de projected capacitance technologie. Het bestaat uit een kunststof folie met een vrijwel onzichtbaar grid van draden dat naar een controller leidt. Wanneer een persoon de ruit aanraakt wordt er een verandering in het spanningsveld gedetecteerd. De controller berekent dan de X- en Y coördinaten en stuurt deze door naar de computer, die de aanraking registreert als een touch.

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page