top of page

Interactieve katapult

Wees weer een kind met de interactieve katapult

Wat doet de interactieve katapult?

Ga samen met uw klant weer terug naar uw kindertijd waarin u met de kinderen uit de buurt kattekwaad uithaalde met de Slingshot van Vision2Watch. Dit systeem combineert de “ouderwetse” katapult met de nieuwste technologie. Type een tekst op het touch screen in de katapult, mik en uw tekst wordt op de wand “geslingerd”.

Laten we beginnen met te stellen dat wanneer u de slingshot gebruikt, u een uniek product in handen heeft waarvan wij garanderen dat het zeer veel aandacht zal trekken. De Slingshot is enorm interactief en verslavend. En zeg nou zelf: het is toch veel cooler dan een rek met folders?

Interactieve katapult

Hoe werkt het?

De Interactieve Slingshot is geprogrammeerd om een bericht via een Wi-Fi verbinding op de muur te projecteren. De gebruiker houdt de katapult in de ene hand en typt een bericht op het touchscreen in met de andere hand. Dan trekt de gebruiker de rubber band naar achter, richt op de muur en laat de rubber band los. Het bericht vliegt dan virtueel tegen de wand.

Dankzij deze speelse en interactieve manier van communiceren kan ervoor gezorgd dat de aandacht getrokken wordt van onder andere klanten en voorbijgangers. De klanten blijven zo eerder stilstaan bij uw beursstand om een kijkje te nemen.

Wat biedt de katapult u?

  • Het biedt uw klanten een leuke, interactieve en gratis “wachtverzachter”

  • Geeft een boost aan uw bedrijf, product, service en reputatie

  • Het laat u en uw bedrijf opvallen tussen de saaie, grijze massa

  • Geef de klant een ervaring om te onthouden

Interactieve katapult

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page