Gebouw projectie

Laat uw gebouw tot leven komen!

HOE WERKT GEBOUWPROJECTIE?

Een Vision2Watch specialist zal eerst een site survey uitvoeren, waarbij verschillende foto’s gemaakt wordt en alles wordt opgemeten. Hierna wordt er een “kaart” gemaakt van de buitenzijde van het gebouw. Dit wordt gebruikt om een animatie te creëren dat perfect aansluit op de lijnen, ramen en andere features van het gebouw. Hierna wordt de animatie door onze 3D designers gemaakt. Als de animatie is afgerond kan de projector op of bij het gebouw geplaatst worden. Middels speciale software wordt de animatie uitgelijnd op het gebouw. Hierdoor past de animatie perfect op het gebouw.

WAT DOET HET?

De naam zegt het al: gebouwprojectie is een projectie op een gebouw. Door het projecteren van een 3D animatie uitgelijnd op de vorm en de ramen van een gebouw, ontstaat er een unieke ervaring. Denk hierbij aan items die om pilaren bewegen of objecten die uit de ramen van een gebouw vliegen. Met gebouwprojectie weet u een ding zeker: u bent het gesprek van de dag.

Gebouwprojectie kan op verschillende plaatsen toegepast worden: naast snelwegen, op evenementen of midden in een centrum. Een toepassing is gebouwprojectie te gebruiken bij de (her) opening van een pand. Eén ding is zeker: je kunt er bijna niet omheen. Gebouwprojectie is een nieuwe en innovatieve manier van communicatie dat zeker onthouden zal worden door passanten.

Gebouwprojectie voor u?

  • Laat uw gebouw opvallen

  • Geeft uw boodschap een unieke look

  • Laag in onderhoud

  • Flexibel in content, afmeting en effecten

  • Kan bijna overal toegepast worden

CONTACT

Locatie Vision2Watch
Telefoonnummer Vision2Watch
KVK nummer Vision2Watch

Nijverheidstraat 1, 3e Verdieping
2288 BB RIJSWIJK

+31 (0)70-744 4202

+31 06-50409553

info@vision2watch.nl

KVK 27130482

VAT 0095.50.458.B01

orange email icon.png
blauwe envelop.png
TeamViewer-Download.png

NEEM CONTACT OP

Mogen wij je bellen voor een afspraak? Vul hier je gegevens in!

Bedankt voor uw interesse!