top of page

Interactieve muur

Wie heeft er billboards nodig als je de muur tot leven kan brengen?

Hoe werkt de interactieve muur?

Een interactieve wand is een projectie die bewegingen signaleert en daarop reageert. Bijvoorbeeld: water dat rimpelt op plekken waar de mensen lopen, logo’s of afbeeldingen van uw product die opzij schuiven, tegels die naar beneden storten of andere visuals die op speelse wijze een bezoeker van uw beurs- of winkelvloer aantrekken.

Als één van de weinige partijen in Europa maakt Vision2Watch gebruik van zelf ontwikkelde software, waardoor wij de content heel eenvoudig aan kunnen passen naar uw huisstijl. Wat dacht u van vissen in de kleuren van uw logo, compleet met de naam van uw bedrijf er op?

Bij elk geleverd systeem ontvangt u tevens een uitgebreide bibliotheek aan content elementen, gegroepeerd in diverse thema’s. Zo kunt u bijvoorbeeld rond Valentijnsdag de muur vullen met interactieve hartjes, of een ijs-effect in de winter gebruiken.

Interactieve wand

Wat doet het?

Bewegende beelden vallen veel meer op dan statische beelden zoals posters. Maar wat nu wanneer deze bewegende beelden ook nog eens reageren op passanten? Dan heb je ineens een levende poster. Dit kan met de interactieve wand oplossing van Vision2Watch.

Deze oplossing transformeert uw saaie muur in een opwindende, digitale speelplaats. De projectie op de muur reageert op bewegingen van voorbijgangers en zet de beweging om in een geweldige visuele reactie. Zo kunnen er bijvoorbeeld beelden op de muur geprojecteerd worden die de passanten achtervolgen als zij voorbij lopen, bladeren die opzij gaan als mensen de projectie passeren of tegels die omdraaien. De interactieve muur vermaakt en informeert niet alleen de gebruiker, maar trekt vooral de aandacht van alle voorbijgangers.

De interactieve vloer is te koop en te huur. De prijs van de interactieve vloerprojectie varieert op basis van de grootte van de projectie en het type content. Prijs is beschikbaar op aanvraag.

Wat kan het voor u betekenen?

  • Het biedt uw klanten een leuke, interactieve oplossing

  • Zorgt er voor dat U en uw bedrijf opvallen

  • Zorgt voor inkomsten door advertenties

  • Draagt uw boodschap uit op een manier die mensen zich zullen herinneren

  • Een Interactieve Muur is de perfecte advertentie- en marketingtool: wanneer iedereen uw “spel speelt”, biedt het u een unieke mogelijkheid uw merk, product of service onder de aandacht te brengen.

Interactieve wand

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page