top of page

Mixed reality

Laat uw locatie tot leven komen, via Augmented- / Virtual Reality

Hoe werkt Augmented reality?

Augmented reality (AR; letterlijk vertaal Toegevoegde Realiteit) is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door een computer. Deze toegevoegde elementen (bijvoorbeeld video’s, foto’s of geluiden) bevatten veelal sensordata of extra informatie over de omgeving. Door het zo realistisch mogelijk toevoegen van computer gemaakte beelden aan reële impressies van de werkelijkheid, kan een geheel nieuwe wereld geschapen worden. In deze wereld vervaagt het verschil tussen realiteit en virtualiteit steeds meer.

Waar de meeste bedrijven zich richten op Augmented Reality applicaties die gebruikt worden in combinatie met een smartphone, richten wij ons meer interactie via grotere displays zoals LCD-schermen en de grote LED Videowalls.

Vision2Watch heeft een eigen Augmented engine ontwikkeld waarmee we op verschillende media zoals grote LED-schermen uw marketing campagne net even dat beetje extra kunnen geven zodat uw campagne opvalt. Wij kunnen hierin de complete range aan oplossingen leveren, variërend van enkel de Augmented Reality ontwikkeling tot en met installatie, begeleiding en het leveren van de noodzakelijke audiovisuele middelen.

Mixed reality

Mogelijkheden

Op schermen wordt een animatie getoond, bijvoorbeeld van gekleurde rook. Wanneer een passant voor het scherm gaat staan, dan verdwijnt de rook en ziet de passant zichzelf. Het volgende moment staat de passant op de cover van een magazine, natuurlijk in uw huisstijl weergegeven.

Of u kijkt naar een scherm (verwerkt als dakraam) in het plafond, op dit scherm wordt met behulp van een 4K webcam een live beeld van de buitenlucht gestreamd. Als u dichter in de buurt van het scherm komt wordt een animatie geactiveerd van twee ooievaars die op het raam landen om vervolgens aan hun reis naar het zuiden beginnen.

Wat is Virtual reality?

Virtual Reality (VR; letterlijk vertaald Virtuele Realiteit) simuleert een omgeving via een computer. Dit stimuleert de gebruiker om via verschillende zintuigen deze omgeving te ervaren. De meeste Virtual Reality omgevingen hebben als doel een unieke en/ of interactieve ervaring te creëren voor de gebruiker. Dit wordt gedaan via audio en visuele effecten. Door het zo realistisch mogelijk te maken, kan een volledig nieuwe wereld gecreëerd worden.

Vision2Watch maakt de volledige content op maat voor de klanten. Een voorbeeld van deze content is hiernaast terug te vinden. 

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page