top of page

Holografische molen

Laat 3D projectie extra opvallen!

Wat is een holografische molen?

De holografische molen is een 3D projector waarop prachtige 3D hologrammen kunnen worden getoond. Deze oplossing is een van de meest compacte methoden om een holografische illusie te creëren. Dankzij de kwaliteit van het licht is de projectie altijd duidelijk zichtbaar, zelfs bij sterk daglicht. In de video hiernaast is een voorbeeld van de mogelijkheden te zien van de 3D projecties. Vaak wordt gebruik gemaakt van LED technologie voor hoge kwaliteit. 

Holografische molen

Wat zijn de mogelijkheden van een holomolen?

De holografische molen is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Dankzij de slimme software kunnen verschillende molens gekoppeld worden om een grotere projectie te creëren. De mogelijkheden van het product zijn "eindeloos" 2D en 3D zijn geen probleem. Doordat ons team speciaal voor u content op maat kan creëren, zorgt de holografische molen voor de perfecte invulling voor uw beurs en of showroom. In de afbeelding hiernaast is een voorbeeld terug te zien van de kwaliteit van dit product.

Gekoppelde holografische molens

Dankzij de speciale software van de holografische molen is het mogelijk om een "holomuur" te creëren. Dit is het combineren van meerdere holografische molens tot een grotere holografische projectie.

Het voordeel van de holografische muur is het feit dat de kaders veel minder duidelijk zichtbaar zijn. Hierdoor komt het hologram effect beter naar voren toe.

Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je het onderscheid kan maken waar zonder twijfel over nagepraat zal worden?

bottom of page